Mirin

Mirin to inaczej słodkie wino do gotowania, czasami też nazywany słodkim sake.

Występuje w wersji z alkoholem lub bez.

W azjatyckiej kuchni używany jest jako wszechstronna przyprawa do wielu dań mięsnych i rybnych, warzyw, tofu, sosów, marynat itp..

Możemy mirinem również doprawić ryż na sushi, co na pewno wzbogaci jego smak.

Aktywne filtry

Filtruj według

Dostępność

Dostępność

Cena

Cena

  • 11,00 zł - 25,00 zł

Mirin 500ml Miyata
Dostępny
Mirin

Mirin 150ml

11,00 zł
Mirin naturalnie warzony Opakowanie 150ml Wyprodukowano w Chinach.
MIRIN, ryżowe wino do gotowania 410ml Korea
Brak na stanie
Mirin

MIRIN, ryżowe wino do gotowania 410ml Korea

18,00 zł
Koreański mirin (wino do gotowania) Opakowanie:410ml Składniki: woda, wysoko fruktozowy syrop kukurydziany, glukoza, ocet winny [ziarna(brązowy ryż, tapioka, łuszczony jęczmień, słodkie ziemniaki), regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, ekstrakt z drożdży, woda], sól, alkohol, ekstrakt z imbiru, wzmacniacz smaku: E627, E631. Kraj pochodzenia: Korea.
MIRIN oryginalny z Japonii - 1L Honmirin
Dostępny
Mirin

MIRIN oryginalny z Japonii - 500ml Marukin Shin...

22,00 zł
Mirin Pojemność 500ml Składniki: syrop kukurydziany, glukoza, wzmacniacz smaku: E621, sfermentowany ryż, regulator kwasowości: kwas bursztynowy, kwas fumarowy. Wyprodukowano w Japonii.
Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.