Makaron sojowy Vermicelli 100g

Makaron Vermicelli z fasoli mung 100g

Na stanie
2,00 zł
Netto Dostawa w ciągu 1-3 dni.

Składniki: skrobia grochowa, skrobia z fasoli Mung.

Kraj pochodzenia: Chiny.

Wartości odżywcze w 100g produktu

wartość energetyczna  1462kj/344kcal,

tłuszcze <0,5g (w tym nasycone <0,1g),

węglowodany 86g (w tym cukry <0,5g),

białko <0,5g, sól 0,04g.

Ostatni raz ten produkt został zakupiony: 2018-05-21

Makaron chiński, który w Polsce jest nazywany makaronem sojowym. Wytwarzany jest on z mąki z fasoli zielonej. W swym składzie ma tylko ową mąkę i wodę. Jest bardzo dobrym makaronem dla osób liczących kalorie oraz tych, którzy nie mogą spożywać makaronu pszennego.

Dodawany do zup, sosów i dań mięsnych.

Vermicelli nie posiada swojego smaku, zaś idealnie wchłania smaki składników, z którymi jest łączony.

Sposób użycia:

Przed dodaniem do potrawy namoczyć na 5 minut w gorącej wodzie. 

Brak komentaszy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.