Makaron sojowy Vermicelli 100g

Makaron Vermicelli z fasoli mung 100g

Na stanie
2,00 zł
Brutto Dostawa w ciągu 1-3 dni.

Makaron Vermicelli

Opakowanie 100g

Termin przydatności do spożycia - 10.11.2021r.

Składniki: skrobia grochowa, skrobia z fasoli Mung 30%.

Kraj pochodzenia: Chiny.

Uwaga!

Makaron ten potocznie nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się w zależności od regionu pochodzenia.

Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej.

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Polityka dostawy

 

Polityka zwrotów

Wartości odżywcze w 100g produktu

wartość energetyczna  1462kj/344kcal,

tłuszcze <0,5g (w tym nasycone <0,1g),

węglowodany 86g (w tym cukry <0,5g),

białko <0,5g, sól 0,04g.

Makaron ten jest bardzo popularnym składnikiem kuchni chińskiej. Jest jednym z najczęściej spożywanych makaronów w Chinach. Makaron ten jest lekkostrawny i zdrowy. Nie wchłania sosów, dzięki czemu potrawy zachowują pełny smak i wspaniały aromat.

Nie trzeba go gotować - wystarczy zalać wrzątkiem (na kilkanaście minut) lub usmażyć na głębokim oleju (makaron stanie się przezroczysty).

Podajemy go z mięsem, owocami morza, warzywami albo jako składnik zup i sałatek. Jest także stosowany jako składnik farszu różnego rodzaju pierożków czy też sajgonek. Makaron serwujemy na zimno lub na ciepło, w zależności od rodzaju potrawy.

Brak komentaszy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.