Strona wykorzystuje pliki cookies - korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko

Makaron sojowy Vermicelli 100g Powiększ

Makaron Vermicelli z fasoli mung 100g

Nowy

Składniki: skrobia grochowa, skrobia kukurydziana, woda, skrobia z fasoli Mung.

Kraj pochodzenia: Chiny.

Więcej szczegółów

2,00 zł

Spend 95,00 zł more and get Free Shipping!

Makaron chiński, który w Polsce jest nazywany makaronem sojowym. Wytwarzany jest on z mąki z fasoli zielonej. W swym składzie ma tylko ową mąkę i wodę. Jest bardzo dobrym makaronem dla osób liczących kalorie oraz tych, którzy nie mogą spożywać makaronu pszennego.

Dodawany do zup, sosów i dań mięsnych.

Vermicelli nie posiada swojego smaku, zaś idealnie wchłania smaki składników, z którymi jest łączony.

Sposób użycia:

Przed dodaniem do potrawy namoczyć na 5 minut w gorącej wodzie. 

Napisz opinię

Makaron Vermicelli z fasoli mung 100g

Makaron Vermicelli z fasoli mung 100g

Składniki: skrobia grochowa, skrobia kukurydziana, woda, skrobia z fasoli Mung.

Kraj pochodzenia: Chiny.