Makaron sojowy Vermicelli 1kg

Makaron sojowy Vermicelli 1kg

Na stanie
16,00 zł
Netto Dostawa w ciągu 1-3 dni.

Makaron Vermicelli

Opakowanie 1kg

Termin przydatności do spożycia - 11.2019r.

Kraj pochodzenia: Chiny.

Składniki: skrobia grochowa, skrobia kukurydziana, woda, skrobia z fasoli mung.

Wartości odżywcze w 100g produktu

wartość energetyczna  1462kj/344kcal,

tłuszcze 0,5g (w tym nasycone 0,1g),

węglowodany 86g (w tym cukry 0,5g),

białko 0,5g, sól 0,04g.

Idealny makaron do zup i dań z woka.

Sposób przyrządzenia: przez 5 minut moczyć w gorącej wodzie, następnie dobrze odcedzić

i używać lub przetwarzać według potrzeb.

Makaron sojowy jest bardzo popularnym składnikiem kuchni chińskiej. Jest jednym z najczęściej spożywanych makaronów w Chinach.

Nie trzeba go gotować - wystarczy zalać wrzątkiem (na około 5 minut) lub usmażyć na głębokim oleju (makaron stanie się przezroczysty).

Podajemy go z mięsem, owocami morza, warzywami albo jako składnik zup i sałatek. Jest także stosowany jako składnik farszu różnego rodzaju pierożków czy też sajgonek. Makaron serwujemy na zimno lub na ciepło, w zależności od rodzaju potrawy.

Brak komentaszy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.