Makaron sojowy Vermicelli 1kg

Makaron z fasoli mung Vermicelli 1kg Porcjowany

Na stanie
17,50 zł
Brutto Dostawa nie wliczona Dostawa w ciągu 1-3 dni.

Makaron Vermicelli

Waga 1kg (20x50g)

Kraj pochodzenia: Chiny.

Składniki: skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung 30%.

Uwaga!

Makaron ten potocznie nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się w zależności od regionu pochodzenia.

Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej.

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Polityka dostawy

 

Polityka zwrotów

Wartości odżywcze w 100g produktu

wartość energetyczna  1462kj/344kcal,

tłuszcze <0,5g (w tym nasycone <0,1g),

węglowodany 86g (w tym cukry <0,5g),

białko <0,5g, sól 0,04g.

Makaron sojowy jest bardzo popularnym składnikiem kuchni chińskiej. Jest jednym z najczęściej spożywanych makaronów w Chinach.

Nie trzeba go gotować - wystarczy zalać wrzątkiem (na kilkanaście minut) lub usmażyć na głębokim oleju (makaron stanie się przezroczysty).

Podajemy go z mięsem, owocami morza, warzywami albo jako składnik zup i sałatek. Jest także stosowany jako składnik farszu różnego rodzaju pierożków czy też sajgonek. Makaron serwujemy na zimno lub na ciepło, w zależności od rodzaju potrawy.

Termin przydatności
2021-06-20
Brak komentaszy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.