Strona wykorzystuje pliki cookies - korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko |
Nowy
Składniki: ryż sfermentowany (ryż, woda, sól, grzyb Aspergillius Oryzae); syrop glukozowy, pasta z papryki 13% (ostra papryka w proszku, czosnek, imbir, sól, woda); ostra papryka w proszku 6%, sfermentowana pasta z soi (soja, woda, sól, grzyb Aspergillus Oryzae); alkohol < 3%; woda, sól, pszenica, sfermentowany sos sojowy (soja, woda, sól, pszenica, alkohol, ekstrakt z drożdży); konc. z czosnku.
Wyprodukowano w Korei.
Wartości odżywcze w 100g produktu
wartość energetyczna 961kj/228kcal,
tłuszcze 1,5g (w tym nasycone 0,1g),
węglowodany 48g (w tym cukry 23g),
białko 4g, sól 5,6g.
Pasta z papryki chili, wykorzystywana podczas produkcji kimchi,
jak i do wielu innych dań kuchni koreańskiej, i nie tylko...