Strona wykorzystuje pliki cookies - korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko

Ocet ryżowy do sushi MIZKAN 500ml Powiększ

Ocet ryżowy do sushi MIZKAN 500ml

Nowy

Składniki: ocet otrzymany z alkoholi: ryżowego, pszennego i kukurydzianego, woda. Kwasowość 4,2%.

Wartości odżywcze w 100ml produktu

wartość energetyczna  115kj/27kcal,

tłuszcze <0g (w tym nasycone 0g),

węglowodany 6,6g (w tym cukry 1,1g),

białko 0,5g, sól 0,49g.

Więcej szczegółów

14,99 zł

Spend 99,00 zł more and get Free Shipping!

Ocet do sushi jest kluczowym elementem zaprawy, którą łączymy z ugotowanym ryżem. Aby zaprawa była dobra i aby całe sushi smakowało tak, jak powinno ocet do ryżu powinien być odpowiedni i dobrej jakości.

Jak przygotować zaprawę do sushi?

100ml octu ryżowego grzejemy na ogniu z łyżeczką cukru i odrobiną sol, aż sól i cukier się rozpuszczą! Nie zagotowujemy!

Napisz opinię

Foremka do Nigiri sushi

Foremka do Nigiri sushi