Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

    Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

    Brak na stanie
    7,30 zł

    Cukier palmowy, porcje

    Opakowanie 200g

    Wyprodukowano w Tajlandii.

     

    Składniki: cukier palmowy 100%.

    Cukier palmowy - to rodzaj cukru produkowany z palmy, poprzez odparowanie jej soku.

    Produkt ten uformowany został w wygodne do użycia okrągłe bryłki. Cukru palmowego używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza swoją słodyczą posiada także specyficzny smak (karmelu i toffi), który dodaje charakteru potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik cukru białego.

    Termin przydatności
    2023-08-02
    Cena produktu za 100 gram
    3,65 zł
    No reviews

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

    5 innych produktów w tej samej kategorii:

    Product added to wishlist
    Product added to compare.