Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

Na stanie
5,00 zł
Brutto Dostawa nie wliczona Dostawa w ciągu 1-3 dni.

Cukier palmowy, porcje

Opakowanie 200g

Wyprodukowano w Tajlandii.

Składniki: cukier palmowy 100%.

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Polityka dostawy

 

Polityka zwrotów

Cukier palmowy - to rodzaj cukru produkowany z palmy, poprzez odparowanie jej soku.

Produkt ten uformowany został w wygodne do użycia okrągłe bryłki (8 bryłek po ok. 55g). Cukru palmowego używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza swoją słodyczą posiada także specyficzny smak (karmelu i toffi), który dodaje charakteru potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik cukru białego.

Termin przydatności
2022-01-15
Brak komentaszy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

15 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.