Strona wykorzystuje pliki cookies - korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko

Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA Powiększ

Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

Nowy

Cukier palmowy

Wyprodukowano w Tajlandii.

Skład: cukier palmowy 100%.

Bez dodatków konserwantów i sztucznych barwników.

Więcej szczegółów

5,00 zł

Spend 95,00 zł more and get Free Shipping!

Cukier palmowy - to rodzaj cukru produkowany z palmy, poprzez odparowanie jej soku.

Produkt ten uformowany został w wygodne do użycia okrągłe bryłki (8 bryłek po ok. 55g). Cukru palmowego używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza swoją słodyczą posiada także specyficzny smak (karmelu i toffi), który dodaje charakteru potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik cukru białego.

Napisz opinię

Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

Cukier palmowy

Wyprodukowano w Tajlandii.

Skład: cukier palmowy 100%.

Bez dodatków konserwantów i sztucznych barwników.