Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

Cukier palmowy 100% - 200g TAJLANDIA

Na stanie
5,00 zł
brutto Dostawa w ciągu 1-3 dni.

Cukier palmowy, porcje

Opakowanie 200g

Termin przydatności do spożycia: 06.2019r.

Wyprodukowano w Tajlandii.

Składniki: cukier palmowy 100%.

Cukier palmowy - to rodzaj cukru produkowany z palmy, poprzez odparowanie jej soku.

Produkt ten uformowany został w wygodne do użycia okrągłe bryłki (8 bryłek po ok. 55g). Cukru palmowego używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza swoją słodyczą posiada także specyficzny smak (karmelu i toffi), który dodaje charakteru potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik cukru białego.

Brak komentaszy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.