Diamentowa ostrzałka do noży TAIDEA 360/1200

Na stanie
45,00 zł
Brutto Dostawa nie wliczona Dostawa w ciągu 1-3 dni.

Ręczna ostrzałka do noży

Gradacja: 360/1200

Wyprodukowano w Chinach.

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Polityka dostawy

 

Polityka zwrotów

Ostrzałka do noży kuchennych to ergonomicznie zaprojektowane narzędzie niezbędne w każdej kuchni. Wyposażona w gumową, antypoślizgową rączkę daje pewny i stabilny uchwyt oraz zapewnia bezpieczeństwo podczas ostrzenia. Unikalne rozwiązanie kółek ostrzących pozwala na precyzyjne i dokładne ostrzenie noża podczas przesuwania go w obu kierunkach. Dwustopniowy system ostrzenia - zgrubne ostrzenie, które przygotowuje krawędź i nadaje odpowiedni kąt ostrzu, oraz ostrzenie ostateczne, które wygładzając ostrze zapewnia perfekcyjny efekt ostrzenia.

Dane techniczne:

  • Typ ostrzałki - ręczna
  • Materiał ścierny - diament i ceramika
  • Gradacja - 360/1200

Instrukcja ostrzenia:

Postaw ostrzałkę na płaskiej powierzchni. Użyj jednego lub dwóch stopni ostrzenia, w zależności od tego jak bardzo tępy jest nóż.

Stopień 1 - kółka diamentowe o gradacji 360.

Użyj tego stopnia tylko wtedy gdy nóż jest naprawdę tępy, lub gdy chcesz naostrzyć nóż ceramiczny. By naostrzyć nóż, przesuń go (lekko dociskając) kilkukrotnie przez szczelinę.

Stopień 2 - kółka ceramiczne o gradacji 1200

Ten stopień służy do wygładzania powierzchni noża. Można go używać często do podostrzenia noża. By wygładzić nóż - kilkukrotnie, delikatnie przesuń ostrze przez szczelinę.

Termin przydatności
0000-00-00
Brak komentaszy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do listy życzeń
Produk dodany do porównania

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane
w pamięci urządzenia.